Om Leif Olesen & Sønner ApS

Vores historie starter i 1977, hvor Leif Olesen valgte at starte op selvstændigt. Han havde forinden fået den fornødne erfaring til at tage udfordringen op med egen virksomhed. Med høj pande fik han stablet virksomheden på benene, og allerede efter kort tid var der mange faste kunder.  Hans to sønner Tommy og Søren kom efterfølgende i lærer og blev i 2005 begge medejere af Leif Olesen & Sønner, hvoraf navnet også kommer.

I starten fokuserede Leif på reparationer, vedligeholdelse af huse og middelalder-huse. Derudover var Terazzogulve også en stor del af virksomhedens opgaver. Begge sønner er uddannet murermestre og

Sørens søn Kasper Olesen er nu tredje generation i virksomheden som også er uddannet murer og autoriseret kloakmester.

 

Familiedrevet virksomhed

Kendetegnet ved Leif Olesen & Sønner er at det er en familiedrevet virksomhed, hvor tre generation nu er blevet en del af virksomheden. Familien betyder meget for os, så det er en fornøjelse af arbejde sammen med hinanden til dagligt.

 

Kvalitet frem for alt!

Siden vores etablering har kvalitet, omhyggelighed og service været vores nøgleord. For at give vores kunder det bedste resultat af vores arbejde, sender vi løbende vores medarbejdere på efteruddannelse. Vores arbejdsmoral og grundighed har blandt andet resulteret i, at vi i 2004 fik en kåring som årets elevplads.

Ønsker du at høre mere, er du velkommen til at kontakte os. Vi servicerer i hele Nordjylland. 

Ring mig op

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud, på dit kommende projekt.


Vi har et tæt samarbejde med Engqvist

Top